Aankondiging: Bedrijfsverhuizing

Beste relatie,

SMS Metaal & Pompen Service groeit uit haar jasje! Afgelopen jaren hebben wij onze kennis en expertise verder ontwikkeld en hebben wij ons personeelsbestand zien groeien. Omdat onze huidige huisvesting te klein wordt én onze wens is om met beide bedrijven vanuit één locatie te werken, is besloten op zoek te gaan naar een nieuw onderkomen.

 

Met trots mag ik u mededelen dat SMS Metaal & Pompen Service per 1 oktober 2020 gaat verhuizen naar de Atoomweg 20 C-D in Roosendaal.

 

Onze dienstverlening en service blijft uiteraard zoals u van ons gewend bent. Wij zijn en blijven een bedrijf waarbij expertise op het gebied van engineering, onderhoudswerkzaamheden voor zowel staalconstructies, pompinstallaties en piping succesvol gecombineerd wordt. En met deze nieuwe en ruimere huisvesting hebben we meer mogelijkheden om deze expertise uit te breiden. Zo worden de gescheiden werkplaatsen voorzien van nieuwe kranen met meer dan voldoende hijscapaciteit. Hierdoor wordt de totale capaciteit voor zwaardere staalconstructies groter en het reviseren van rotating equipment vereenvoudigd. Bovendien kunnen we, met meer opslagruimte, de voorraad van spare parts voor de pompenindustrie vergroten.

En natuurlijk blijft onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en service op locatie vanzelfsprekend. Kortom, wij maken ons klaar om u nóg beter van dienst te kunnen zijn.

We kijken ernaar uit om per 1 oktober 2020 onze prettige samenwerking voort te zetten vanuit onze nieuwe locatie.

Via onze website www.smsmetaalenpompenservice.nl houden wij u op de hoogte van de verhuizing.

Met vriendelijke groet,
SMS Metaal & Pompen Service

Ron van Nijnatten Directeur

© 2019 SMS Metaal & Pompen Service

Website ontwikkeld door Eyedetail