OVER ONS

SMS Metaal en Pompen Service biedt een totaal ontzorgend pakket. Bij ons vindt u alles onder één dak: het engineren, vervaardigen en monteren van staalconstructies en alle services die met pompinstallaties en piping te maken hebben. Wij laten u een plan van aanpak zien en leveren ons werk op met een hand-over boek. Gedurende de werkzaamheden blijven wij met u overleggen om u volledig te kunnen ontzorgen.

Kwaliteit

Onze vakmensen werken met hoogwaardige materialen. Wij zien er ook op toe dat hun gereedschap goed wordt onderhouden.

Service

Wij ontzorgen onze klanten volledig: wij overleggen elke stap met u en leggen ons werk zorgvuldig vast in o.a. een Plan van Aanpak.

Betrouwbaar

Door gecombineerde kennis en ervaring van de SMS Metaal & Pompen Service medewerkers kunnen wij veilig maatwerk leveren.

Ron van Nijnatten

Eigenaar SMS Metaal & Pompen Service

Danny van Nijnatten

Hoofd bedrijfsbureau bij SMS Metaal Service

Roland van Nijnatten

Bedrijfsleider / Shop Supervisor bij SMS Pompen Service

Hari Korajlic

Sales manager bij SMS Pompen Service

Altijd persoonlijk contact!

SMS Metaal en Pompen Service vindt persoonlijk contact belangrijk. Daarom werken wij bij elk project nauw samen met de opdrachtgever. Wij overleggen elke stap met u en documenteren onze werkzaamheden consequent. Hierdoor weet u altijd wat de voortgang van het werk is. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar zodat wij met u een snelle en flexibele oplossing kunnen vinden.

Onze keurmerken

© 2019 SMS Metaal & Pompen Service

Website ontwikkeld door Eyedetail