OVER ONS

SMS Metaal Service, SMS Pompen Service en SMS Services bieden een totaal ontzorgend pakket. Bij ons vindt u alles onder één dak: het engineeren, vervaardigen en monteren van staalconstructies, alle services op het gebied pompen en rotating equipment en projectcoördinatie en projectrealisatie. Onze teams werken nauw samen, waardoor de lijnen kort en efficiënt zijn. Wij laten u een plan van aanpak zien en leveren ons werk op met een hand-over boek. Gedurende de werkzaamheden blijven wij met u overleggen om u volledig te ontzorgen.

SMS Over Ons
SMS kwaliteit

Kwaliteit

Onze vakmensen werken met hoogwaardige materialen. Wij zien er ook op toe dat hun gereedschap goed wordt onderhouden.

SMS Service

Service

Wij ontzorgen onze klanten volledig: wij overleggen elke stap met u en leggen ons werk zorgvuldig vast in o.a. een Plan van Aanpak.

SMS Betrouwbaar

Betrouwbaar

Door gecombineerde kennis en ervaring van de SMS Metaal Service en SMS Pompen Service medewerkers kunnen wij veilig maatwerk leveren.

Eigenaar SMS

Ron van Nijnatten

eigenaar van SMS Metaal Service en SMS Pompen Service

Hoofd bedrijfsbureau SMS

Danny van Nijnatten

Hoofd bedrijfsbureau bij SMS Metaal Service

SMS Over Ons Roland

Roland van Nijnatten

Bedrijfsleider / Shop Supervisor bij SMS Pompen Service

SMS Over Ons Hari

Hari Korajlic

Sales manager bij SMS Pompen Service

Altijd persoonlijk contact!

SMS Metaal Service en SMS Pompen Service vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom werken wij bij elk project nauw samen met de opdrachtgever. Wij overleggen elke stap met u en documenteren onze werkzaamheden consequent. Hierdoor weet u altijd wat de voortgang van het werk is. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar zodat wij met u een snelle en flexibele oplossing kunnen vinden.

Neem hier contact met ons op.

Onze keurmerken

SMS Kiwa iso
SMS kiwa vca

© 2019 SMS Metaal & Pompen Service

Website ontwikkeld door Eyedetail