Wij zijn trots dat we met ingang van juli 2023 een nieuw bedrijf hebben mogen toevoegen: SMS Services! Als een zusterbedrijf van SMS Metaal Service en SMS Pompen Service, zijn we vastbesloten om onze expertise uit te breiden en te delen in de wereld van projectcoördinatie en projectrealisatie.

BETROUWBAAR

SERVICE

KWALITEIT

FLEXIBILITEIT

SMS Services is dé partner in de wereld van projectcoördinatie en projectrealisatie. Voor alle vraagstukken over verbouwingen, renovaties, vergroening, onderhoud, demontage en facilitaire dienstverlening bieden wij een oplossing. Het managen van projecten kan een uitdagende taak zijn. Daarom is een goede voorbereiding cruciaal. Engineering en constructieve berekeningen vormen dan ook de basis in het voortraject. En de korte communicatielijnen met onze opdrachtgevers zorgen ervoor dat er niets over het hoofd wordt gezien.

Specialisme

Bij SMS Services zijn we verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van projecten. We sturen het team aan en coördineren de werkzaamheden van de uitvoering. Hierbij rapporteren we aan bijvoorbeeld de projectleider of opdrachtgever. Met onze ervaring en vaardigheden zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering van uw project.

Naast SMS Metaal Service en SMS Pompen Service biedt SMS Services ook projectmanagement en advisering. Daarnaast verrichten we werkzaamheden die daar direct mee samenhangen, zoals kleine verbouwingen, renovaties, installatie, onderhoud, demontage en facilitaire dienstverlening. Maar ook vraagstukken over het vergroenen van gebouwen valt binnen onze scope. En of het nu gaat om het aankleden van een kaal gebouw of het verzorgen van de finishing touch, wij regelen alles tot in de puntjes. We voeren elk project goed, snel en volgens afspraak uit, binnen de planning en het budget. U bent verzekerd van een perfecte oplevering!

© 2019 SMS Metaal & Pompen Service

Website ontwikkeld door Eyedetail